Imagini groaznice! Zeci de animale tratate cu o cruzime de nedescris lângă Techirghiol

foto, captura Facebook
foto, captura Facebook

O situație de nedescris a fost sesizată pe pagina de Facebook a Asociației Kola Kariola. 40 de cai abandonați sunt ținuți lângă Techirghiol.

Imaginile sunt foarte dureroase, deoarece animalele sunt slabe, piele și os. Iar într-un șanț se vede chiar un cal mort, înghețat, potrivit digi24.ro.

Semnal tras de rapperul Puya

Asociația Kola Kariola spune că video-ul este preluat de pe pagina rapperului Puya. Acesta l-a postat cu următoarele cuvinte: „Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie. Fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor. Autoritățile n-au făcut nimic până acum. Dar poate dacă distribuim cât mai mulți o să se sesizeze cineva. Iar o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură”.

„Să vedem cum reușim să salvăm aceste suflete!”

„Este evident că niciun ONG din România nu poate prelua 40 de cai! Este clar o problemă pe care trebuie să o gestioneze și să o rezolve statul român”, spune Asociația Kola Kariola. Ea le cere oamenilor să facă sesizări către DSVSA Constanța și IPJ Constanța: office-constanta@ansvsa.ro, https://ct.politiaromana.ro/ro/petitii-online

„Să vedem cum reușim să salvăm aceste suflete!”, spune ONG-ul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here