Ilfov: Incident grav la Școala Generală din Tâncăbești. 15 copii s-au intoxicat cu vapori de clor

IlfovAlertă în județul Ilfov! 15 elevi de la Şcoala Generală din Tâncăbeşti au fost preluaţi de mai multe ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanță, dar şi de un elicopter SMURD. Ei au fost transportaţi la spitalele Elias, Grigore Alexandrescu şi Floreasca din Capitală.

Echipele de salvare sosite la fața locului băniesc că elevii s-ar fi intoxicat cu vapori de clor, substanţă cu care au fost spălaţi pereţii şcolii. În urma evenimentului, unitatea de învățământ a fost evacuată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, copii de la şcoala din Tâncăbeşti au acuzat stări de rău, cel mai probabil aceştia intoxicându-se cu vapori de clor, după ce angajaţii şcolii au folosit această substanţă pentru a spăla pereţii claselor.

Unul dintre elevi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca, nouă au fost preluați cu ambulanţe SMURD la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”, iar alţi patru au fost aduşi la Elias cu ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat, în şcoală se aflau 21 de copii, toţi fiind evacuaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here