IAȘI: Festivalul Jazz City, pe dealul Copoului

Un număr de 17 artişti din ţară şi străinătate vor lua parte, în perioada 1-3 iulie, la cea de-a doua ediţie a festivalului Jazz City, o explozie perfectă de ritmuri de jazz, artişti apreciaţi şi seri relaxante de vară, după cum anunţă organizatorii.

Ineditul acestei ediţii este faptul că festivalul se va desfăşura simultan pe două scene, ambele pe frumosul deal al Copoului.

Prima scenă este amplasată la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou şi presupune achitarea unui bilet pentru a participa la activităţi şi concerte iar cea de-a doua este Parcul Expoziţiei şi are acces liber pentru publicul larg.

‘Ne adresăm oamenilor pasionaţi de acest gen de muzică şi celor care îşi doresc să participe la un eveniment cultural inedit în oraşul lor. Pentru oamenii iubitori de frumos din Iaşi, vrem să transformăm oraşul într-un uriaş club de jazz, unde muzica bună nu se opreşte niciodată’, declară Adrian Hantelmann, coorganizator Jazz City.

Pe scena de la Turnul de Paraşutism din Parcul Copou vor urca artiştii Andra Botez, Avalon Jazz Band & Tatiana Eva – Marie, Blazzaj, Ioan Streba Balkans Jazz – Gypsy Blues, Jazzappella, Mark Oselski Trio, Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky.

Costul biletelor

La Turnul de Paraşutism vor avea parte şi copiii de un loc de joacă, echipamente sportive, în timp ce părinţii se relaxează cu o băutură sau ceva de mâncare.

Biletele tip abonament şi biletele de zi costă între 35 lei şi 70 de lei.

Pe scena din Parcul Expoziţiei vor urca A-C Leonte & The Bash, CALI Quartet, Cristina Dima & Band, Irina Gorga & EuTo Jazzperience, John Mantucci Trio, Kernfusion, Soul Serenade, Trigon Jazz.

În timpul festivalului în acest parc va fi organizat şi un târg cu artizani locali, comercianţi de mâncare şi băutură. Aici accesul este liber pentru toată lumea care doreşte să asculte jazz, informează RADIO IAȘI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here