Î.P.S. Varsanufie și-a petrecut duminica alături de copiii străzii

Varsanufie
Î.P.S. Varsanufie Prahoveanu, alături de copii străzii din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea
Varsanufie
Î.P.S. Varsanufie Prahoveanu, alături de copiii străzii din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea

Arhiepiscopul Râmnicului, Î.P.S. Varsanufie, a luat duminică prânzul alături de cei aproape 30 de copii necăjiți prezenți la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii din cartierul Ostroveni – municipiul Râmnicu Vâlcea.

Copiii fără copilărie – fără părinți, abandonați, sau care care au fugit de acasă din cauza unor părinți bețivi și violenți – au fost foarte fericiți să rostească o rugăciune și să ciocnească un ou roșu cu Înalt Prea Sfințitul Varsanufie, după care s-au așezat la masa îmbelșugată oferită de reprezentanții Bisericii Ortodoxe.

Masa de care au avut parte copiii, care nu știu ce înseamnă dragostea unui părinte, a fost un prilej de mare bucurie pentru înalții prelați care s-au bucurat nespus de fericirea copiilor.

Î.P.S. Varsanufie a slujit duminică, 10 mai 2015, la Catedrala Înălţarea Domnului din Ostroveni, zi în care creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Simon Zilotul. Sfântul a fost unul dintre cei 12 apostoli ai Mântuitorului Iisus Hristos, care a devenit ucenic al Domnului după minunea făcută de Mântuitor chiar la nunta sa, la care Iisus a prefăcut apa în vin.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here