Herman Berkovits, medicul de origine română al premierului israelian: Vor să distrugă Israelul, ne vor ruga să oprim acest război

Herman Berkovits

Medicul Herman Berkovits, doctorul premierului israelian Benjamin Netanyahu, spune că Israelul are o armată foarte puternică și că până acum a fost folosită aproximativ 3% din capacitatea pe care o are armata.

„Sunt de 45 de ani în Israel și nu îmi amintesc de o lună în care să nu fi existat violență. Suntem destul de obișnuiți, suntem destul de calmi și desigur mai mult ne interesează ce fac copii.

Israelul are o armată foarte puternică. Noi folosim acum  doar 2% – 3% din ce are Armata Israeliană. Noi pur și simplu putem să intrăm în Gaza și să cucerim în câteva ore, dar noi nu vrem să cucerim, pentru că nu avem nevoie de această fâșie.

Această fâșie este o fâșie care este condusă de teroriștii de la Hamas, care tot timpul ne trimit rachete. Ei vor să ne distrugă și vor să ne distrugă Israelul. Ei nu înțeleg că Israelul este prea puternic ca să fie distrus și o să vedeți peste câteva zile cum Hamasul ne va ruga să oprim acest război, deoarece ei primes niște lovituri puternice. (…) Au fost deja eliminați conducători foarte importanți ai lor și vreau să vă spun că ceea ce este culmea este că apa, petrolul, ei îl primesc din Israel”, a spus medicul de origine română, Herman Berkovits, într-o intervenție la Antena 3.

Medicul s-a născut în Târgu-Lăpuș, Maramureș și a absolvit Facultate de Medicină din Cluj, în 1971. După facultate a fost medic timp de patru ani în România, iar în 1975 a părăsit România și s-a stabilit în Israel împreună cu familia. S-a specializat în spitalele Bikur Holim, Hadasa din Ierusalim și Bikur Holim, iar din 1985 conduce propria clinică de medicină în orașul Ierusalim.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here