Nicușor Dan a lansat Harta interactivă a frigului RADET. Cum semnalezi problemele cu încălzirea

Deputatul USR Nicușor Dan, fost consilier general, a lansat Harta interactivă a frigului RADET, în care bucureștenii sunt îndemnați să semnaleze dacă au probleme cu furnizarea de apă caldă și căldură în sistem centralizat.

„Așa cum se poate constata, astăzi pe site-ul RADET apar probleme la doar 6 adrese din sectorul 2, în vreme ce cetățenii ne-au semnalat probleme la circa 30 de adrese, din sectoarele 2, 3, 4 și 6. Diferența e mare și ea demonstrează că cei de la RADET îi dezinformează cu bună știință pe bucureșteni„ a declarat Nicușor Dan, deputat de București.

Harta interactivă a frigului RADET. Apelul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei nu luat nicio măsură pentru a moderniza infrastructura, iar RADET este în pragul falimentului.

„Îi solicit Gabrielei Firea să ia măsuri urgente, să găsească soluții financiare și tehnice pentru a rezolva problemele de la RADET, deoarece bucureștenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței unei administrații care nu este capabilă să vină cu soluții la problemele reale ale cetățenilor”, susține deputatul Nicușor Dan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here