HALUCINANT. Hoţii au spart un sediu de Poliţie şi au dat foc dosarelor penale

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

Doi bărbați au fost arestați preventiv de magistrații Judecătoriei Slatina după ce, la sfârșitul lunii iunie, ar fi spart sediul unui post de poliție din județul Olt și au furat mai multe dosare penale, pe care le-au ars.

Aceștia sunt acuzați de furt calificat și distrugere de probe sau înscrisuri.

Judiciariștii IPJ Olt au intrat în alertă la sfârșitul lui iunie, după ce sediul unui post de poliție din județ a fost spart de hoți.

Hoții ar fi intrat în sediul potului de poliție în noaptea de 25 spre 26 iunie și ar fi furat mai multe dosare penale, dar și alte documente întocmite de polițiști.

CITEŞTE ŞI: Poliţist, mână în mână cu mafia lemnului, reţinut!

Ulterior, aceștia au ars toate actele furate din postul de poliție, în așa fel încât niciun document să nu mai poată fi recuperat.

Anchetatorii au reușit să stabilească doi suspecți. Este vorba despre Nicolae Călinescu și Nicolae Gillbert Burcea. Cei doi bărbați au fost ridicați de acasă și după ce au fost audiați, pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere.

Acuzați de furt și distrugere de înscrisuri

Ulterior, Călinescu și Burcea au primit avocați din oficiu și au fost prezentați în fața instanței Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă.

Magistrații au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și au decis arestarea preventivă a celor doi pentru furt calificat și sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri.

În același timp, avocații din oficiu desemnați să-i apere pe aceștia vor fi plătiți cu câte 626 de lei, bani achitați din fondurile Ministerului Justiţiei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here