Hala Obor ar putea fi ÎNCHISĂ! Nereguli uriaşe

Inspectorii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat un nou control asupra Halei Obor, situată în apropiere de Piața Obor.

În urma acestuia, reprezentanții ANPC au propus închiderea spațiului comercial, timp de 6-12 luni, din cauza unor derapaje recurente privind curățenia și siguranța alimentară.

În Hala Obor sunt comercializate produse alimentare, precum carne, pește sau lactate, dar și produse nealimentare. În urma verificărilor, ANPC a informat că există o serie de nereguli semnificative, în ciuda faptului că Hala a fost controlată periodic.

Nereguli

„În urma unei acțiuni de verificare efectuată de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) București-Ilfov, la Hala Obor din București, echipele de control au constatat, din nou, o serie de nereguli importante, deși această locație a fost controlată periodic, constatându-se, de fiecare dată, repetitivitatea multora dintre abaterile de la prevederile legale.

Cu toate aceste ocazii, atât societatea care administrează Hala, SC CI-CO SA, cât și operatorii economici care comercializează, în mod special produse alimentare în complex, au fost amendați și au primit măsuri complementare de reparare a spațiului și de remediere a stării de curățenie și a echipamentelor folosite, care nu au fost duse la îndeplinire sau realizate parțial”, au transmis reprezentanții ANPC.

CITEŞTE ŞI: Hoteluri de lux din Capitală, amendate de ANPC: Mâncare stricată şi mizerie cruntă!

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a transmis că vrea oprirea activităților comerciale din incinta Halei Obor, din cauza lipsei de investiții.

„Lipsa flagrantă de curățenie și siguranță trebuie oprită aici. Modul de desfășurare a activităților comerciale este desprins din anii 1970″, a acuzat oficialul ANPC.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here