Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Ionuț Negoiță, fratele primarului Sectorului 3

Gigi Becali despre Gabriela Firea Gigi Becali la referendum

Gigi Becali spune că a discutat cu patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, fratele primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, căruia i-a oferit 500.000 de euro şi pe Qaka în schimbul venirii la FCSB al lui Dan Nistor.

“Negoiţă mi-a răspuns pe loc. Mi-a zis <Merg pe formula asta>. Cu alte cuvinte, nu acceptă schimbul. Eu i-am zis aseară Qaka sau bani. Azi refac oferta: şi Qaka, şi 500.000. Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie supăraţi, că Negoiţă ia jucător de 24 de ani, de la naţionala Albaniei. Qaka poate să facă 5-6 milioane peste un an-doi. Nu fac eu calculele lui Dinamo, dar la campionat nu poţi să tragi. Din play-off nu ai cum să pici pentru că sunt echipe prea slabe. Până miercuri e valabilă oferta. Am vorbit cu impresarul, îi dau 100.000 de euro la semnătură şi 15.000 pe lună. Că altfel nu venea, aşa vine. Îi fac contract pe 3 ani, poate câştiga în perioada asta 1 milion”, a declarat Becali, la Digi Sport Special.

Întrebat dacă e nemulţumit de randamentul dat de Qaka la FCSB, Gigi Becali a explicat: “Nu spun că Qaka nu e de FCSB. Dar trebuie să dau ceva la schimb. Trebuie să fac ofertă senzaţională pentru Nistor. Eu zic că asta e o ofertă senzaţională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

*