Gigi Becali despre Gabriela Firea: „Dacă pune gazon pe Arena Națională a închis gura la toată lumea”

Gigi Becali despre Gabriela Firea Gigi Becali la referendum

”Cred că dacă pune gazon (pe Arena Națională – n.red.) şi joacă peste trei săptămâni FCSB a închis gura la toată lumea”, a declarat Gigi Becali despre Gabriela Firea, fina sa.

Gigi Becali a declarat miercuri seara că FCSB va juca pe teren propriu la Piteşti, în contextul problemelor cu stadionul Arena Naţională din București.

El a menţionat, într-o ermisiune difuzată la Digi Sport, că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar putea “închide gura” tuturor dacă ar decide ca gazonul să fie schimbat imediat şi FCSB ar putea juca apoi pe gazonul respectiv.

Gigi Becali despre Gabriela Firea: ”Dacă se vrea, se poate”

“Jucăm la Piteşti. Eu nu cer favoruri Gabrielei Firea, chiar dacă e fina mea. Mi-e jenă să-i cer, dar cred că a văzut fina că un gazon se poate băga azi şi peste o săptămână se poate juca şi costă 60.000 de euro. Cred că îşi poate spăla imaginea repede cu 60.000. Cred că dacă pune gazon şi joacă peste trei săptămâni FCSB a închis gura la toată lumea. Am reparat imediat. De ce să facă licitaţie? Îl plătesc eu, să scadă din chirie. Dacă se vrea, se poate”, a declarat Gigi Becali despre Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat luni seară, într-o conferinţă de presă, închiderea Arenei Naţionale pentru două-trei luni, pentru refacerea gazonului.

Primăria Capitalei a încheiat la finalul lui octombrie un nou contract de întreţinere a Arenei Naţionale, pentru ultimele trei luni din 2018 (octombrie, octombrie şi decembrie) şi primele patru luni din 2019 (ianuarie, februarie, martie, aprilie). Suma plătită este de aproximativ 15.000 de euro pe lună, fără TVA. Banii ar ajunge, potrivit G4 Media, la o firmă preferată de Gigi Becali, care este naşul de cununie, din 2011, al Gabrielei Firea şi al lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

Sports Fields SRL este o societate comercială specializată în activități de întreținere peisagistică deţinută de soţii Stelian-Gabriel Dia şi Ileana Cristina Dia. În 2017, această firmă a avut o cifră de afaceri de 3.483.680 de lei şi un profit de 637.317 lei cu 11 angajati. A mai primit contracte publice de la Federaţia Română de Rugby şi de la Primăria Berceni. De fapt, este vorba de acceaşi firmă care s+a ocupat şi până de gazonul de pe cel mai mare stadion din România.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.