Gigi Becali, delir HALUCINANT anti-vaccin: Pentru că la vaccin, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana!

dosarul Băneasa

Gigi Becali a avut o declarație halucinantă despre vaccinul anti-coronavirus, spunând că nu face vaccinul nici dacă moare.

„A fost creat virusul. Nu știu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș șți că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă plachetă. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat! Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mâna sau la ceafă. Zice că trebuie să știe ce-ai avut, ce vaccin ți-a făcut… Eu, decât să-mi faci vaccinul, mai bine îmi tai capul! Uite, taie-mi capul, dar vaccin nu fac!”, a spus Becali la România Tv.

„De pandemia asta nu mai scăpăm niciodată. N-ați văzut la americani? Cu 2-3 dolari te poți vindeca, dar nu vor ei! Ei vor… a-ha-ha… miliarde!”, a mai spus Becali.

„Câți oameni au murit?! Virusul e un fleac dacă ai luat medicamentul imediat ce ai avut ceva simptome. Iei Arbidol, vitamina C, vitamina D și Zinc. Paracetamol iei dacă faci febra. Dacă iei virusul din timp, pui barieră și la revedere, COVID! Dacă stai câteva zile și zici că ești tare și nu iei medicamente, ești tu un fleac pentru virus și ajungi la ATI. Eu știu pentru că am experiență. Aproape toți de la mine din comună au avut. Eu i-am ajutat și nu purtăm masca. Nu îmi e frică! Dacă Hristos vrea să mă omoare așa, aia e. Nu îmi e frică de moarte. În Rai te aștepta Hristos”, a adăugat Becali.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here