Gestul unei românce care a șocat Marea Britanie:„Ne pregăteam de botez, dar am avut un priveghi”

FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

O româncă din Marea Britanie este acuzată de crimă și tentativă de crimă și ar putea sta după gratii pentru tot restul vieții.

Raluca Tagani are 29 de ani și este de trei ani în Belfast, Irlanda de Nord. Vecinii ei din Ardoyne au alarmat autoritățile după ce și-a ucis bebelușul de doar opt săptămâni și a rănit-o grav pe fetița de doi ani. Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, iar anchetatorii nu au un răspuns pentru gestul acesteia.

Din senin, românca s-a fi năpustit asupra bebelușului cu un cuțit de bucătărie și l-ar fi înjunghiat de mai multe ori. Următoarea victimă a fost fetița de doi ani. Aceasta a scăpat doar cu câteva răni grave, iar țipetele ei au alarmat vecinii, care au intervenit și au salvat-o în ultima clipă.

Soțul ei se afla în Anglia, într-o călătorie de serviciu. Povestea a fost împărtășit presei de fiica bărbatului dintr-o altă căsătorie, care se afla lângă el când a primit vestea șocantă.

„Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul şi a ţipat. L-am ţinut în timp ce plângea. Poliţia şi ambulanţa au venit să verifice starea lui. Tatăl meu este un om mare şi nu îşi manifestă niciodată sentimentele. Să-l vezi aşa a fost îngrozitor”, a spus Lara, potrivit Daily Mail.

Soțul a povestit că se pregătea împreună cu soția sa pentru botezul micuțului și urma să plece spre România, unde erau programate toate evenimentele. „Ne pregăteam de botez, dar am avut un priveghi”, a spus bărbatul.

„Toţi vecinii şi întreaga comunitate, le mulţumesc pentru tot ajutorul şi sprijinul lor, apreciez cu adevărat totul. A ţine această priveghere înseamnă pentru mine lumea. Sunt cu adevărat frânt, dar îmi dă puterea să ştiu că toţi oferiţi atât de multă dragoste şi sprijin”, a spus el, conform The Sun.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here