George Simion nu mai pleacă în SUA! Ce s-a întâmplat

Fundația Israel Heritage l-a informat pe George Simion că nu va putea onora invitația adresată președintelui AUR de a participa la o cină cu Mike Pompeo, fost secretar de stat și director CIA în mandatul președintelui Donald Trump, relatează G4Media care prezintă scrisoarea adresată de fundație.

CITEŞTE ŞI: George Simion a dat lovitura în Parlament: Cere comisie de anchetă pentru vânzarea Termocentralei Mintia!

„După o analiză suplimentară și în spiritul unității, regret să vă informez că Israel Heritage Foundation nu poate onora participarea dumneavoastră la această dată întrucât nu am primit o confirmare privind cina cu Pompeo de pe 18 septembrie”, transmite fundația. În schimb, fundația îi transmite lui George Simion că, din informații sale, invitația va fi extinsă pentru a participa la întâlniri cu personalități de la televiziunea Fox News și cu fostul guvernator de Arkansas Mike Huckabee. Președintele AUR ceruse, printr-o adresă trimisă Biroului Permanent al Camerei Deputaților de către liderul deputaților AUR Antonio Andrușceac, decontarea a patru zile de deplasare pentru o cină gratuită la New York, dată în cinstea lui Mike Pompeo, potrivit Europa Liberă.

Unde era invitat

Documentele arătau că el a fost invitat de Coaliția Interparlamentară pentru Etică Globală (IPCGE) la o reuniune a Israel Heritage Foundation, de la New York, din 18 septembrie. Coaliția Interparlamentară pentru Etică Globală (IPCGE) a fost înființată „în scopul realizării păcii și reconcilierii globale în toate zonele de conflict, în toate societățile și națiunile, prin promovarea implementării rezoluțiilor ONU privind cultură și pace”, potrivit paginii IPCGE, în timp ce Israel Heritage Foundation a fost înființată în 1974 de supraviețuitori ai Holocaustului sub numele Ayshel Avraham.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here