George Simion a RĂBUFNIT după ce a văzut facturile părinţilor săi: Oamenii simpli, precum sunt și părinții mei, se luptă să facă față scumpirilor!

Politicianul a declarat că părinții lui sunt oameni harnici și simpli, care întreaga viață, au muncit pentru a avea mâncare să pună pe masă. George Simion se mândrește cu părinții lui.

CITEŞTE ŞI: George Simion caută oameni: Vrea tineri care să cunoască portul, gastronomia şi credinţa românească!

Părinții liderului AUR locuiesc în Focșani și au o viață simplă departe de televiziune. Mama lui George Simion este economist și are un salariu de 2.300 de lei.

Simion a transmis că și familia lui este afectată de scumpirile din ultima perioadă și că în timp ce lui îi decontează Parlamentul facturile la întreținere în valoare de 1000 de euro, oamenii simpli, precum sunt și părinții lui, se luptă să facă față scumpirilor.

„Parlamentul plătește 1.000 de euro pentru chirie și toate cheltuielile aferente. Îmi trimite proprietarul clădirii suma totală de plată în fiecare lună, mama plătește 1.700 de lei”, a declarat recent liderul AUR la Realitatea Plus.

Îşi ţine familia departe de ochii curioşilor

Parlamentarul își ține familia departe de ochii curioșilor, însă cu doar un an în urmă Simion posta pe rețelele de socializare o fotografie cu mama sa, alături de un mesaj emoționant. „Mama! Datorită ei am fost un copil fericit, datorită ei sunt un adult împlinit și un om întreg”, a scris Simion.

Tatăl politicianului a fost condamnat definitiv, în 2019, de Curtea de Apel București, la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.