George Simion a fost reţinut azi-noapte: Vor să-mi plaseze droguri şi microfoane în autocar!

A fost scandal de proporții în fața Guvernului, la 3 dimineața. Liderul AUR, George Simion, a fost săltat de mascați, care l-au luat din autocarul partidului. Simpatizanții extremiști s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar Simion a fost dus la secție.

CITEŞTE ŞI: Instanţa nu-i dă voie lui George Simion să-şi facă televiziune!

În cele din urmă, autocarul a fost confiscat de poliție, iar liderul AUR acuză oamenii legii că vrea să îi „plaseze” microfoane și droguri în autocar.

A fost scandal de proporții în fața Guvernului, la 3 dimineața. Liderul AUR, George Simion, a fost săltat de mascați, care l-au luat din autocarul partidului. Simpatizanții extremiști s-au îmbrâncit cu polițiștii, iar Simion a fost dus la secție. În cele din urmă, autocarul a fost confiscat de poliție, iar liderul AUR acuză oamenii legii că vor să îi „plaseze” microfoane și droguri în autocar.

Dus la Poliţie

În cursul nopţii, George Simion a fost condus la secţia de Poliţie după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat. Liderul AUR a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că ar avea permisul suspendat.

Simion a scris pe Facebook: „Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeti la Guvern!”

Politicianul român a condus în zona Pieţei Victoriei din Bucureşti unde îşi promova protestul pe care formaţiunea sa politică îl organizează în acest weekend. Poliţiştii care l-au oprit au constat că în baza lor de date George Simion figura cu permisul suspendat. El a fost invitat la secţia de poliţie, dar după ce s-a consultat cu avocatul său acesta le-a trasmis poliţiştilor că va merge a doua zi şi a intrat în autocarul formaţiuni sale politice.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here