Geoană, previziuni sumbre: Asaltul Rusiei va mai dura, amplificând victimele și distrugerile!

Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, a declarat, vineri, că există semnale care spun că asaltul Rusiei va continua în trei direcții principale: În jurul Kievului, în est și sudul Ucrainei.

CITEŞTE ŞI: Un fost şef în NATO, averzisment în plin război: Europa trebuie să fie pregătiră de atacuri nucleare!

Geoană a mai transmis că NATO anticipează că acest conflict va mai dura, amplificând victimele și distrugerile.

Închiderea spaţiului aerian

Adjunctul NATO a explicat faptul că închiderea spațiului aerian ar însemna ca NATO să intervină direct într-un conflict cu Rusia și să bombardeze avioane și aeroporturi rusești.

„Semnalele spun că asaltul Rusiei va continua în trei direcții principale: În jurul Kievului, în est și sudul Ucrainei. Și anticipăm că acest conflict va mai dura, amplificând numărul de victime și distrugerile (…) Au fost foarte multe discuții, solicitări din Ucraina, ale liderilor din state NATO care spun că ar trebui să facem mai mult pentru Ucraina. O linie de demarcație aeriană înseamnă că trebuie să bombardăm aeronave rusești, aeroporturi rusești, înseamnă un conflict direct cu Federația Rusă. Înțelegem foarte mult emoția, dramatismul situației (…) Armata ucraineană are succes și provoacă distrugeri masive rușilor și datorită eroismului lor, dar și pentru că NATO a ajutat Ucraina după 2014.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here