Garcea LOVEŞTE din nou: O treime din poliţiştii care voiau să ajungă ofiţeri în Suceava au picat TESTUL PSIHOLOGIC

De râsul curcilor! Zeci de polițiști au fost declarați inapți după testarea psihologică. Agenții voiau să promoveze și să devină ofițeri, însă au avut parte de un verdict neplăcut.

În total, 60 de agenţi nu au reuşit să treacă de test, motiv pentru care au redactat o reclamaţie adresată conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Romane.

„Nu au fost aplicate aceleași teste tuturor candidaților. E vorba de un număr extrem de mare de polițiști. S-ar putea să existe niște erori la machetele folosite la punctarea testelor”, spune Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

În calitate de agenți de poliție din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia evaluării psihologice desfășurate în vederea susținerii examenului de trecere în corpul ofițerilor de poliție, în perioada 6-13 ianuarie 2021, am fost declarați inapți și arătăm că nu au fost respectate regulile stabilite la întocmirea și alegerea subiectelor pentru testare.

În acest sens, subiectele alese au fost de un nivel de dificultate mult mai ridicat față de cele susținute de alte IPJ din țară, drept urmare la IPJ Suceava au fost declarați inapți 60 de lucrători, din 212 persoane testate. Prin comparație, în urma verificării situației cu rezultatele obținute la nivel național, în 30 de județe au fost un total de 62 de candidați declarați inapți, din peste 3.000 de persoane testate”, se arată în sesizare, conform BZI.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here