Găleți cu droguri aduse din Spania, descoperite de polițiști

Droguri ascunse in galeti. Sursa foto: Digi24
Droguri ascunse in galeti. Sursa foto: Digi24

Captură impresionantă de droguri ascunse în găleți. Oamenii legii au descoperit o rețea de traficanți de stupefiante în urma a patru percheziții făcute în Dâmbovița, Ilfov, Tulcea și Bucureșți.

Aceștia aduceau drogurile din Spania prin intermediul unor firme de curierat.

Coordonatorul grupului era un bărbat de 29 de ani din Dâmbovița. El se ocupă ca stupefiantele să ajungă din Spania în România, ascunse în colete. Pachetele era preluate de doi bărbați, din Bucureșți și Tulcea. Ei erau responsabili cu ascunderea, dar și cu vânzarea drogurilor, acuză anchetatorii.

Cum funcționa rețeaua

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada februarie 2021-noiembrie 2021, inculpații au constituit un grup infracțional organizat în scopul introducerii în țară, pe ruta Spania-România, de droguri de risc, folosind atât mijloace de transport, cât și societăți de curierat, și comercializării acestora pe teritoriul României, către diverși consumatori de astfel de substanțe”, a comunicat DIICOT.

Polițiștii au descoperit peste 10 kilograme de canabis care erau ascunse în găleți și cutii de carton. Au mai fost gășiți 7.590 de euro și 6.650 de lei, cântare electronice, un dispozitiv pentru detectarea microfoanelor. Au  fost confiscate mai multe telefoane mobile. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind propuși pentru arestare, potrivit digi24.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here