Gălățean, recidivist la condusul fără permis de conducere

Record nedorit. Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galaţi, a fost  descoperit de jandarmi în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

El a mai fost găsit  de jandarmi conducând fără permis, acum şase luni. Jandarmii care patrulau pe raza Secţiei 3 Poliţie au observat un autoturism care a ieşit de pe un drum lăturalnic şi a intrat pe DN2B. Deoarece zona este cunoscută pentru furturi de materiale feroase şi neferoase de pe platforma combinatului siderurgic, jandarmii au oprit autovehicolul. 

Conducea un autoturism fără a avea permis de conducere

Oamenii legii l-au legitimat pe conducătorului auto. Ei au observat că pe numele acestuia nu figurează ca fiind emis un permis de conducer. Din verificări a rezultat că el figurează că în urmă cu şase luni conducea un autoturism fără a avea permis de conducere. 

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a luat maşina soţiei pentru a se deplasa la un magazin aflat în Galaţi, Potrivit acestuia, când a observat maşina Jandarmeriei s-a  speriat şi a accelerat brusc. 

Jandarmii l-au dus la sediul poliţiei unde i s-a făcut alcooltestul.

Au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here