luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGabriela Podaşcă: PSD îi cere Alinei Gorghiu să-l suspende pe Cristian Admoniţei...

Gabriela Podaşcă: PSD îi cere Alinei Gorghiu să-l suspende pe Cristian Admoniţei din toate funcţiile politice

-

Gabriela PodașcăPSD îi cere Alinei Gorghiu, copreședinte PNL, să-l suspende pe președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, din toate funcțiile politice, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Podașcă.

„Având în vedere punerea în mișcare a acțiunii penale a Direcției Naționale Anticorupție împotriva președintelui Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, și cercetarea acestuia sub control judiciar, Partidul Social Democrat îi solicită Alinei Gorghiu, în calitate de copreședinte al Partidului Național Liberal, să îl suspende pe Cristian Adomniței din toate funcțiile politice deținute. Ar fi un gest de minimă decență”, a spus Gabriela Podașcă.

Ea a subliniat că, în opinia PSD, „lipsa de reacție a Alinei Gorghiu este inadmisibilă și reprezintă ”ipocrizia care conduce astăzi Partidul Național Liberal”.

„Copreședinta PNL ignoră de fapt pur și simplu corupția din propriul partid și în special din cazul Adomniței. Nu o deranjează nici măcar cazul domnului Vosganian, încă neanchetat, fiindcă a fost protejat în mod evident de senatorii PNL”, a spus Gabriela Podașcă, adăugând că pe Alina Gorghiu nu o deranjează nici faptul că aproape jumătate din colegii ei din PNL, din vechiul PDL, sunt acuzați că ar fi finanțat campaniile electorale din 2012 din banii din șpagă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...