Gabriela Firea, supărată că Poliția Locală București nu e lăsată să defileze de Ziua Națională

miting Diaspora 10 august

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că 2016 este primul an în care Poliția Locală București nu va fi reprezentată la defilarea organizată cu ocazia Zilei Naționale.

„Am fost neplăcut surprinsă să aflu că acest an este primul în care Poliției Locale București, care reprezintă polițiile locale din toată țara, din toate județele, nu i se mai permite să defileze nici măcar un minut. Nu știu cine nu a vrut, cineva clar nu a vrut și ne-a tăiat de pe listă. Este primul an în care Poliția Locală, prin reprezentanții de la București, nu va putea defila. Și cred că nu este un semnal bun pentru acești oameni care nu lucrează în condiții tocmai bune și nici nu au salarii mari și cred că se simt jigniți în acest moment”, a spus edilul general la România Tv.

Ea a adăugat că pe 25 noiembrie ar trebui să fie finalizate lucrările la Arcul de Triumf. „Am fost în grupul de lucru care organizează parada militară pentru Ziua Națională, după câțiva ani de absență, anul acesta, la Arcul de Triumf. Au fost lupte seculare – că să folosesc o metaforă – în urma cărora am reușit să deblochez șantierul de la Arcul de Triumf deoarece constructorul – asocierea dintre două firme de construcții-, consultantul și proiectantul nu aveau o poziție convergentă, aveau poziții ireconciliabile”, a precizat ea.

Pe 7 noiembrie, Gabriela Firea anunța că lucrările de consolidare, restaurare și conservare la Arcul de Triumf vor fi încheiate până pe 25 noiembrie, astfel încât să permită pregătirile pentru parada de Ziua Națională.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here