Gabriela Firea și primarii de sector neagă că târgul din Piața Victoriei ar fi fost decis la sediul PSD

miting Diaspora 10 august

Primarul general Gabriela Firea și cei șase edili social-democrați ai sectoarelor dezmint informațiile potrivit cărora instituțiile pe care le conduc ar organiza evenimente decise la sediul PSD.

„Am aflat cu surprindere ca în mediul on-line se vehiculează informații potrivit cărora Primăria Capitalei și primăriile de sector din București ar organiza evenimente care sunt decise la sediul PSD. Dezmințim categoric aceste zvonuri și îi asigurăm pe bucureșteni că toate hotărârile care privesc viața lor se iau în Consiliul General, consiliile locale ale celor șase sectoare și de către conducerile instituțiilor subordonate primăriilor, conduse de funcționari publici. Le mulțumim, totodată, miniștrilor și parlamentarilor PSD și ALDE care susțin în Executiv și Parlament proiecte de dezvoltare pentru Capitala României”, susțin cei șapte primari.

Comunicatul este semnat de primar general, Gabriela Firea, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, primarul Sectorului 4, Daniel Baluță, primarul Sectorului 5, Daniel Florea și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Or, tocmai primul Sectorului 1, Dan Tudorache, fusese cel care a susținut că organizarea târgului de Crăciun din Piața Victoriei fusese decisă la partid.

CITEȘTE și Dan Tudorache o dă de gol pe Gabriela Firea: târgul de Crăciun din Piața Victoriei a fost decis la partid

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here