Gabriela Firea mai vrea să candideze la Primăria Capitalei

FOTO: Gabriela Firea/Facebook
FOTO: Gabriela Firea/Facebook

Gabriela Firea a anunțat joi, într-o conferință de presă, la care a fost prezent Marcel Ciolacu, că intenționează să candideze în 2024 pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

„Misiunea mea este să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”

„Eu am un obiectiv exprimat și vreau să îl spun în fața dumneavoastră. Eu vreau sa salvez Capitala de falșii salvatori ai Capitelei, de cei care au manipulat în campania electorală mințind că vor rezolva problema apei calde și a căldurii în Capitală. De 5 luni de zile bucureștenii au stat în case în frig cu mult mai mult decât erau sincope în mandatul meu. Misiunea mea, cel puțin așa am stabilit la nivel politic, dacă suntem sănătoși, dacă ajungem toți bine peste 3 ani la acel moment, să salvez Bucureștiul de falșii salvatori”, a spus Firea.

Aceasta a răspuns unei întrebări adresate de jurnaliștii, despre candidatul PSD la prezidențiale, în contextul în care Ludovic Orban a anunțat că ar putea fi prezidențiabilul PNL la alegerile din 2024.

„Nu ne este frică de Orban”

„Nici mie, nici doamnei Firea nu ne este frică de Orban”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit digi24.ro.

Gabriela Firea a vorbit despre proiectele sale din perioada în care a fost primar general.

„Este mai puțin important succesul omului Firea. Este mai important succesul obținut de proiectele Gabrielei Firea care sunt apreciate de familiile din București. Cele care au observat îmbunătățirea vieții în Capitală în ultimii ani. ”, susține aceasta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.