Primarul general Gabriela Firea a ieșit din spital. A fost operată de ocluzie intestinală

Gabriela Firea a ieșit din spital

Primarul general Gabriela Firea a ieșit din spital, a anunțat ea pe Facebook, după ce săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei ocluzii intestinale.

Primarul Capitalei a mulțumit medicilor, pe care i-a numit „îngeri salvatori”, din Spitalul Cantacuzino.

Gabriela Firea a ieșit din spital. Mesajul postat pe Facebook

„A sosit și ziua mult așteptată a externării din spital, după intervenția chirurgicală de săptămâna trecută! Sunt momente în viață în care cuvintele sunt prea mărunte pentru a descrie recunoștință pe care o port în suflet.  Cumpenele nu se programează.

Sunt zile în care te poți prăbuși fără voie, deși toată lumea te știe puternic. Sunt ore în care totul scapă de sub control și minute decisive pentru tot ce va urmă. Fără OAMENII din acest instantaneu nu pot spune cum ar fi fost azi starea și chiar viața mea.

Mulțumiri din tot sufletul desăvârșiților profesioniști și, în plus, oamenilor cu un caracter deosebit, care m-au salvat. (…)  După starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit în urgență joi seară, și cea de-a două intervenție chirurgicală efectuată (după cea laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slavă Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament și mai îndelungate!

Cum să nu ai puterea să lupți cu orice suferință, când ai aproape familia, prietenii din viață de zi cu zi dar și pe cei din tărâmul virtual, colegii. Sunt o norocoasă, din acest punct de vedere! Toată lumea s-a concentrat și la birou cât a putut mai bine, pentru a reuși să trecem cu bine peste această perioada grea.

Regret că, din cauza perfuziilor, tratamentelor, etc., era complicat să folosesc des telefonul, pentru a răspunde mesajelor de susținere. O fac acum, înzecit”, transmite Gabriela Firea, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

*