Gabriel Oprea: „Nu doresc funcția de prim-ministru”

Gabriel Oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea a afirmat că nu-și dorește funcția de prim-ministru și nici nu intenționează să candideze la Președinția României.

Gabriel OpreaAfirmația a fost făcută de Gabriel Oprea, la Alexandria, la o întâlnire regională cu reprezentanții organizațiilor UNPR din județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Călărași, Ialomița și Giurgiu. „Nu doresc funcția de prim-ministru, în primul rând sunt într-o coaliție de guvernare, avem prim-ministru, consider că avem o guvernare bună, poate deveni și mai bună, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internaționali. (…) Nu mă interesează funcția de prim-ministru, nu candidez și nu o să candidez la Președinție. De altfel, atât eu, cât și UNPR, l-am sprijinit pe președintele României, indiferent cum îl cheamă”, a declarat Oprea, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, UNPR și-a respectat și își va respecta înțelegerile politice, dar, în același timp, va sprijini orice proiect național bun pentru România. „Sprijinim orice proiect național care aduce beneficii pentru România. Niciodată nu am dat jos un guvern din care am făcut parte, este o problemă de bun simț până la urmă, dar, repet, orice proiect național benefic României UNPR îl sprijină. (…) Suntem în coaliția de guvernare, mâine voi da un mesaj PSD să-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul președinte (…), să-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (…) Tot timpul ne-am respectat înțelegerile”, a precizat președintele UNPR.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here