Primarul Gabriel Mutu atacă RADET. ”Situaţia a devenit inacceptabilă şi solicit intervenţia de urgenţă”

Gabriel Mutu, Muzeul Holocaustului firea Mutu vrea dezbatere cu Firea Gabriel Mutu atacă RADET

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu atacă RADET pentru că în cartierele Drumul Taberei, Militari, Crângaşi şi Ghencea, „cele mai afectate de avariile din reţea”, zeci de mii de bucureşteni stau în frig în case.

„În fiecare zi cei de la RADET sunt chemaţi la intervenţii în Sectorul 6. Lucrările se desfăşoară greoi şi sunt multe situaţii în care autoritatea locală este nevoită să acţioneze de urgenţă pentru a proteja cetăţenii de posibilele pericole pe care le prezintă lucrările din teren. Am primit sute de mesaje pe care le-am redirecţionat şi care nu suportă amânare. Familii cu copii mici stau în case sub limita de confort acceptabilă, aceasta este o stare de fapt creată de o gestionare ineficientă a situaţiei. Primăria Municipiului Bucureşti trebuie să acţioneze conform unul plan concret de măsuri de investiţii în această regie pe care o administrează. Situaţia a devenit inacceptabilă şi solicit intervenţia de urgenţă la toate avariile anunţate”, a afirmat primarul Sectorului 6, potrivit unui comunicat de presă dat publicității sâmbătă.

Gabriel Mutu atacă RADET. Apelul către asociațiile de proprietari

Conform Legii energiei termice 325/2006, furnizorii trebuie să asigure minimum 20 de grade în apartament. În perioada avariilor, oamenii au costuri suplimentare din cauza folosirii metodelor alternative de încălzire – calorifer în priză, dau drumul la aragaz, precizează sursa citată. Potrivit acesteia, furnizorul este obligat să acopere costurile suplimentare prin reducerile aplicate în facturile emise.

Primarul Gabriel Mutu atacă RADET și face un apel şi la asociaţiile de proprietari să urmărească aceste facturi şi să solicite reducerile îndreptăţite pentru perioada fără energie termică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here