Fratele primarului Sectorului 3, sub control judiciar. Ionuț Negoiță e acuzat de bancrută frauduloasă

probleme la Dinamo

Ionuț Negoiță, patronul clubului Dinamo și fratele primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost pus de procurori sub control judiciar, fiind acuzat de bancrută frauduloasă.

Această acuzație vine în urma ieșirii din insolvență a formației pe care o conduce, informează Digi24. Parchetul București a făcut, la începutul acestei luni, percheziții la trei firme ale omului de afaceri.

Ionuț Negoiță e acuzat că ar fi ascuns active în valoare de 18 milioane de lei când a făcut planul de reorganizare a clubului Dinamo. “Eu n-am văzut nimic în neregulă la Dinamo în legătură cu insolvența. Firmele de specialitate s-au ocupat de insolvență. Consiliul de Administrație și-a încetat activitatea și n-a mai semnat nimic. Administratorul judiciar semna tot. Negoiță regretă intrarea în fotbal pentru că a cheltuit mulți bani, nu pentru că a scos echipa din insolvență”, a declarat Constantin Anghelache, fost președinte al clubului Dinamo, la TV Dolce Sport.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel a mai făcut în septembrie 2016 o serie de percheziţii la firmele fraţilor Negoiţă. În acel dosar, cei doi erau acuzaţi de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor de ansambluri rezidenţiale şi hoteluri şi de rambursări ilegale de TVA. Prejudiciul era estimat la cinci milioane de euro. Dosarul se află în lucru la la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

*