Fratele lui Ţancă Uraganu se dădea preot şi înşela oamenii

Trei percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață, în Ploiești, la persoane suspecte de înșelăciune, au precizat cei de la poliție.

CITEŞTE ŞI: Descinderi la preoți falși din Ploiești

Conform autorităților, bărbații spuneau că sunt preoți și pot rezolva diverse probleme. În schimbul serviciilor, falșii preoți cereau sume de bani, prejudiciul calculat de procurori ajungând la zeci de mii de lei. Unul dintre cei care spuneau că este preot este nimeni altul decât fratele manelistului Tzancă Uraganu, cunoscutul interpret de muzică de petrecere.

Racolau pe reţelele de socializare

Mai exact, bărbații ar fi acționat pe o rețea rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. În schimbul a acelor servicii prestate, falșii preoți nu se încurcau atunci când cereau bani. Astfel că prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei. Cei care au fost implicați în această rețea urmează să fie ridicați și conduși la audieri pentru a da explicații în legătură cu faptele lor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here