Fostul primar general Traian Băsescu: asistaţii social pot deszăpezi trotuarele şi străzile secundare

moţiune de cenzură

Președintele PMP, senatorul Traian Băsescu, fost primar general al Bucureştilor, afirmă că deszăpezirea arterelor secundare și a trotuarelor din București se poate face și cu ajutorul asistaților social.

„Dar asistații social? Doamna primar general Gabriela Firea a apelat la câțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă. Dar oare de ce nu apelează doamna Firea la miile de asistați sociali pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați?”, a scris Traian Băsescu miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El spune că „oricum deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate”. „Trebuie dat și din lopată”, conchide Traian Băsescu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Si are perfecta dreptate. Ar trebui ca toti primarii sa fie obligati sa foloseasca toate resursele umane pentru deszapezire. Din pacate nu-i obliga nimeni, nici Statul nici propria constiinta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here