Fostul primar general Adriean Videanu pune borduri în Capitală în mandatul actualului edil Gabriela Firea

Videanu pune borduri

Compania Titan Mar, deţinută de fostul primar general Adriean Videanu pune borduri în Capitală pe baza unui contract cadru încheiat pe 10 septembrie cu Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti.

Contractul vizează “furnizare borduri granit, borduri piatră naturală, piatră cubică” în valoare de 14.192.000 de lei, adică peste 3 milioane de euro, potrivit anunţului de atribuire publicat în SEAP, potrivit G4media.

Potrivit anunţului, a fost organizată licitaţie deschisă şi s-a prezentat doar compania lui Videanu. Acordul cadru prin care Videanu pune borduri e încheiat pe o perioadă de trei ani şi înseamnă că, în toată această perioadă, ori de câte ori are nevoie de borduri şi piatră cubică, Compania de străzi poate încheia contracte subsecvente pentru a primi materialele, dar nu poate depăşi suma maximă de 14 milioane de lei.

Fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, a devenit celebru după ce în perioada mandatului său, între 2005 şi 2008, a schimbat toate bordurile din granit şi piatră naturală din Bucureşti şi le-a înlocuit cu unele din beton. Acum, compania municipală de străzi din subordinea Gabrielei Firea cumpără de la Videanu borduri din granit şi piatră naturală.

Tot în septembrie, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje a încheiat un contract acord cadru pentru “furnizare betoane şi balast stabilizat” în valoare de 73.443.000 de lei, adică peste 15 milioane de euro cu asocierea de firme Delta Antrepriză de Construcţii şi Montaj 93 şi Tehnic Asist.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here