Focar de coronavirus la Autoritatea Navală Română

sursa foto: Facebook/Autoritatea Navala Romana
sursa foto: Facebook/Autoritatea Navala Romana

Este focar de coronavirus la Autoritatea Navală Română (ANR), unde cinci angajați au fost confirmați pozitiv cu noul virus. Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană (DSP) Constanţa a demarat o anchetă epidemiologică, pentru a identifica toţi angajaţii care au fost în contact direct cu cei confirmaţi.

 “În data de 12 august, trei persoane care lucrează în cadrul Autorităţii Navale Române au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alţi doi angajaţi ai instituţiei au fost pozitivaţi. În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar Covid-19 în ANR”, se arată în comunicat.

De asemenea, DSP Constanţa a început o anchetă epidemiologică pentru a se identifica toţi angajaţii care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv. Cei care vor fi consideraţi contacţi direcţi vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile şi vor fi testaţi.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 1.218 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 32 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 899 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 240 de persoane internate, dintre care 216 din județul Constanța și 24 din alte județe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here