Florin Roman, vicepreședinte CJ Alba, în război cu ministrul Apărării. Mircea Dușa a trimis tancurile fără motorină

F
florin roman, google

Florin RomanVicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba Florin Roman (PNL) a intrat în război cu ministrul Apărării, Mircea Dușa, pe care-l acuză că a trimis la Alba Iulia Armata a IV-a Transilvania fără combustibilul necesar.

Florin Roman a transmis sâmbătă seara un mesaj public în care susţine că ministrul Mircea Duşă a trimis Armata a IV-a Transilvania la parada de Ziua Naţională de la Alba Iulia fără combustibilul necesar, iar Primăria şi Consiliul Judeţean au fost nevoite să cumpere 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi parada propriu-zisă.

”Este un fapt unic în istoria Zilei Naţionale a României de la Alba Iulia: ministrul Duşa a trimis Armata a IV-a Transilvania la paradă la Alba Iulia fără combustibilul necesar. Prin urmare, Primăria si Consiliul Judeţean Alba au acoperit necesarul de circa 3.000 de litri de motorină pentru repetiţii şi paradă! Pentru ofensa adusă Armatei şi românilor de Ziua Naţională, cer demisia ministrului Duşa, care cred că astfel demonstrează că este mândru că este român”, arată Florin Roman.

Manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale cuprind, în acest an, şi o paradă la care vor participa peste 800 de militari, dar şi autovehicule militare şi tehnică de luptă. Defilarea se va încheia cu o formaţie de zbor alcătuită din aeronave de luptă MiG-21 Lancer din dotarea Bazei 71 Aeriene ”General Emanoil Ionescu” de la Câmpia Turzii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here