Florentin Pandele candidează ca independent la Primăria Voluntari, „pentru a pune capăt speculaţiilor”

Primarul orașului Voluntari (judeţul Ilfov), Florentin Pandele, a anunțat marți seara că va candida ca independent pentru un nou mandat la șefia administrației publice locale.

„Am decis să-mi depun candidatura ca independent pentru Primăria Orașului Voluntari, pentru a pune capăt oricăror speculații privind legătura partinică dintre candidatura mea și cea a soției mele”, a menționat, printr-un comunicat de presă, Florentin Pandele, soţul Gabriele Firea.

El a spus că, deși a fost tentat să renunțe, va candida pentru că vrea să ducă la bun sfârșit mai multe proiecte. „Am în spate o carieră de 16 ani în slujba cetățenilor din Voluntari, în care am transformat o comună ca oricare alta de la marginea Bucureștiului în cel mai mare oraș al județului Ilfov. Am fost tentat să mă opresc aici, cum s-ar putea spune, în plină glorie, dar am încă proiecte pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit, iar sprijinul masiv de care mă bucur în continuare din partea voluntărenilor îmi oferă o motivație suplimentară”, și-a motivat decizia primarul orașului Voluntari.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here