Florea cheamă șefii RADET să dea socoteală bucureștenilor din Sectorul 5

șefii RADET

Primarul Daniel Florea îi pune față în față pe șefii RADET cu bucureștenii din Sectorul 5, exasperați că primesc apă caldă cu porția.

Concret, edilul Sectorului 5, Daniel Florea, i-a invitat la o întâlnire, luni, la ora 18.00, pe toți cei 1.683 de reprezentanți ai asociațiilor de proprietari din Sectorul 5, ca să găsească soluții pentru rezolvarea problemei întreruperilor în furnizarea apei calde de către RADET.

La aceeași întâlnire, Florea i-a invitat și pe directorii RADET, pentru a da explicații.

Edilul Sectorului 5 s-a implicat încă de acum o lună pentru remedierea acestei situații cu care se confruntă peste 226 de asociații de proprietari din zona străzilor Zamfir Olaru, Bârcă, Dumbrava Nouă, Calea Rahovei, Petre Ispirescu, dar și din blocuri situate pe Șoseaua Alexandriei, mergând în teren și preluând toate sesizările oamenilor, pe care Primăria Sectorului 5 le-a redirecționat ulterior către RADET.

Șefii RADET îi sfidează pe bucureșteni

șefii RADET
Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, îi cheamă pe șefii RADET să dea explicații bucureștenilor

Cum până în prezent, acestora nu li s-a dat curs, în sensul în care continuă să existe întreruperi în furnizarea apei calde pe raza Sectorului 5, cea mai afectată zonă fiind cea a cartierului Ferentari, Primarul Daniel Florea a decis să organizeze o întâlnire la care, pe lângă reprezentanții asociațiilor de proprietari, i-a invitat și pe cei ai RADET și ELCEN, de la care se așteaptă soluții pentru ca oamenii să nu mai trăiască în condiții nedemne de o capitală europeană a secolului XXI, fiind nevoiți să încălzească apă la ibric și să se spele în lighean.

În urmă cu două săptămâni, primarul Sectorului 5 a avansat o ipoteză-șoc: bucureștenii ar fi lăsați deliberat fără apă caldă, din motive electorale.

Mai precis, directori ai RADET, numiți în funcție de liberali, ar fi încercat să amplifice nemulțumirile locuitorilor din sectoarele 5 și 6 și să-i instige astfel împotriva primarilor PSD, înaintea scrutinului europarlamentar.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here