Fiul unui secretar de sta în MAE şi fiul unui specialist DNA, suspectaţi de trafic de droguri: Duşi la DIICOT

Printre elevii care ar fi complici la vânzarea stupefiantelor în licee de top din Capitală se numără fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Direcția Națională Anticorupție.

CITEŞTE ŞI: Alina Albu, aviz negativ de la CSM pentru şefia DIICOT

Cei doi au fost duși la audieri la DIICOT.Informații bombă în dosarul de droguri în licee de top din București: fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe și a unui angajat DNA, audiați la DIICOT.

O parte dintre persoane au ajuns până la orele prânzului și unul dintre tineri le-a recunoscut jurnaliștilor prezenți în fața instituției că a făcut trafic de droguri.

Vindeau în licee

Printre cei implicați în dosar sunt și fiul unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Externe, dar și fiul unei consiliere din Departamentul Românilor de Pretutindeni din cadrul Guvernului, iar tatăl acestui copil ar fi specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

20 de traficanţi de droguri vor fi audiați de procurori. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau droguri în liceele din Capitală.

Polițiștii din București și procurorii DIICOT au făcut luni 23 de percheziţii domiciliare în București, într-un caz de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.