Gabriela Firea susţine că Liviu Dragnea o urmăreşte

Firea
FOTO Facebook Gabriela Firea

Firea versus Dragnea. Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că are informaţii ”certe” că este spionată de către Liviu Dragnea care îi urmăreşte activitatea, dar urmăreşte şi sediul Primăriei în care lucrează.

Primarul general a menţionat că a doua zi după şedinţa Comitetului Executiv Naţional de la Neptun, preşedintele PSD a început să ”tranzacţioneze” funcţia de preşedinte al filialei PSD Bucureşti. Firea susţine că a aflat de cinci persoane cărora li s-ar fi promis ajutor pentru obţinerea funcţiei. Primarul a adăugat că Liviu Dragnea nu a dat până acum Ordonanţa de urgenţă pentru amnistie şi graţiere pentru că a vrut să aibă “o monedă de schimb cu lume importantă”. Edilul spune că Ordonanţa va fi emisă când Dragnea va avea nevoie, altfel “rămâne fără acest mic obiect de şantaj”.
”Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Ea a spus că nu ”conspira politic” cu aceste persoane, ci avea discuţii normale. Firea a afirmat că se aştepta să fie invitată la discuţii de Liviu Dragnea în ultimele zile, dar asta nu s-a întâmplat.

Firea versus Dragnea şi la Antena 3

“Unii (dintre cei care spionează – n.r.) sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul şi cu domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a părut şocant că, în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că este mai bine să continue toată această strategemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preş argumentele şi să ne comportăm exact ca cei pe care, oficial, îi detestă. Cei de care spune că sunt oameni în anumite zone, care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie democratică, pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă de a pune oameni, mă întreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, să supravegheze clădirea primăriei, casa mea?”, a mai povestit primarul.

Edilul a spus că nu ştie dacă cei care o urmăresc sunt oameni dintr-o structură privată sau dintr-o instituţie a statului.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a dat până acum Ordonanţa de urgenţă pentru amnistie şi graţiere pentru că a vrut să aibă “o monedă de schimb cu lume importantă”. Edilul spune Ordonanţa va fi emisă când Dragnea va avea nevoie, altfel “rămâne fără acest mic obiect de şantaj”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here