Firea s-a decis: Candidează în 2024!

Capitală, Gabriela Firea
foto: Facebook

Ministrul Familiei Gabriela Firea vrea să candideze pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului la alegerile din 2024.

CITEŞTE ŞI: Firea: 30% femei pe liste la alegerile locale şi în consiliile de administraţie ale companiilor de stat!

Aceasta este convinsă că actualul edil Nicușor Dan nu va reuși să-și ducă toate proiectele la bun sfârșit și că succesul ei în alegeri va fi unul aproape garantat.

Ministrul Familiei Gabriela Firea a transmis că are de gând să candideze la alegerile din 2024, asta dacă PSD-ul și poporul vor vrea asta.

„Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Cu siguranță mi-aș dori să candidez pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, asta dacă şi colegii mei din PSD mă vor considera un candidat viabil. Dacă se va întâmpla asta da, îmi voi sacrifica din nou viața personală și aș dori să-mi duc la bun sfârşit proiectele.

Ar vrea şi la Prezidenţiale

Mai mult, Gabriela Firea nu exclude varianta de a candida inclusiv la alegerile prezidențiale: „Cine știe, poate peste 20 de ani. Dar deocamdată nu se pune problema pentru așa ceva. Voi susține categoric candidatul PSD sau candidatul de stânga dacă nu va fi unul din partid. Totuși, mă bucur când oamenii mă opresc și mă întreabă despre asta”, a spus Gabriela Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here