Firea anunţă că donează 10% din salariu pentru reconstrucţia Notre Dame

Firea anunţă că donează 10% din salariu pentru reconstrucţia Notre Dame

Firea anunţă că donează 10% din salariu pentru reconstrucţia Notre Dame  și precizează într-o scrisoare transmisă primarului oraşului Paris, Anne Hidalgo, că-şi va dona 10% din salariul pe următoarele trei luni pentru reconstrucţia catedralei.

Gabriela Firea a trimis marţi o scrisoare omologului său de la Paris, primarul capitalei Frantei, Anne Hidalgo, prin care şi-a exprimat regretul faţă de incendiul care a devastat luni seară catedrala Notre Dame din Paris, anunţă Primăria Capitalei.

Totodată, în semn de solidaritate cu eforturile poporului francez de restaurare a monumentului, edilul a anunţat că va dona 10% din salariul său, timp de trei luni, fondului instituit pentru finanţarea lucrărilor de reconstrucţie a catedralei.

„Această tragedie a unit nu numai un popor, ci o întreaga lume. Am văzut ieri un popor francez îngenuncheat, dar nu în semn de înfrângere, ci într-un act impresionant de credinţă! Indiferent de nationalitate sau origine, oameni din intreaga lume s-au rugat pentru eroii pompieri care şi-au riscat viaţa pentru a salva acest simbol al umanităţii şi iată că astăzi avem speranţa unui nou început! Sunt convinsă că vom contribui cu toţii la reconstruirea acestui monument de o valoare inestimabilă, prin sprijin financiar, moral sau spiritual. Personal, doresc să mă alătur eforturilor de solidaritate şi să donez 10% din salariul meu, timp de trei luni, în fondul de solidaritate dedicat reconstrucţiei Catedralei Notre-Dame de Paris”, se arată în textul scrisorii transmise de Gabriela Firea.

Primarul general beneficiază de un salariu de bază de 20.800 lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here