Fifor: Cel mai cumplit lucru din programul PNL este planul de comasare a spitalelor neperformante

Fifor îl acuză pe Iohannis că a plătit oameni să facă plângeri la Facebook împotriva celor care îl critică
sursa foto: Google

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a criticat, astăzi, pe Facebook, măsura de comasare a spitalelor neperformante prevăzută în programul de guvernare al PNL.

„Cel mai cumplit lucru din Programul de guvernare al PNL este «Planul de comasare a spitalelor neperformante»! E revoltător, domnilor de la PNL! Spitalul e, ca intotdeauna pentru voi, un simplu business. În loc să investiţi în spitale, voi le închideţi? Dar viaţa oamenilor nu contează?! Chiar nu realizaţi că un spital face diferenţa dintre viaţă şi moarte?! Este o crimă în masă să le spui unor zeci de mii sau sute de mii de romani că de a doua zi nu mai au spital şi că sunt lăsaţi să moară pe drumul de zeci de kilometri către spitalul următor”, a scris Mihai Fifor, luni, pe Facebook.

Dacă Guvernul Orban va primi votul de învestitură, una dintre măsurile din programul de guvernare este comasarea spitalelor neperformante.

Guvernul liberal își propune ca, în colaborare cu toate structurile locale și centrale care dețin unități sanitare cu paturi în administrare, să stabilească un plan de reorganizare/comasare a spitalelor neperformante sau a celor care înregistrează mari dificultăți de sustenabilitate financiară.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here