Fetița Sorina poate părăsi țara împreună cu familia adoptivă din SUA

sursa foto: Google
sursa foto: Google

Magistraţii Judecătoriei Slatina au respins, astăzi, solicitarea procurorului general Bogdan Licu de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina, fetiţa din Baia Mare. Decizia este executorie, dar nu definitivă. Ea poate fi atacată cu apel în termen de cinci zile de la comunicare.

Instanța a decis că Sorina poate pleca din ţară, împreună cu părinţii adoptivi, o familie de români stabiliţi în SUA. „S-a respins cererea procurorului general. Nu este definitivă. Este cu apel în cinci zile de la comunicare, dar ea este executorie„, au spus reprezentanţii Judecătoriei Slatina, citați de Mediafax.ro

Judecătoria Slatina este a cincea instanţă care a fost chemată să soluţioneze ordonanţa preşedinţială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinţi, Curtea de Apel Craiova şi Tribunalul Olt. Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here