Felix Stroe l-a demis pe directorul CFR SA, Marius Chiper. Ministrul a mers cu trenul și a avut întârziere

Felix Stroe
FOTO: Ziua de Constanța

La nici 24 de ore după ce îi demisese pe șeful Gării de Nord din București și pe directorul Regionalei CF București, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, l-a eliberat din funcție și pe directorul general al CFR SA, Marius Chiper.

Ministrul s-a dus cu trenul de la București la Deva și a fost nemulțumit că a ajuns la destinație cu o întârziere de 50 de minute.

Oficial, ministerul Transporturilor a explicat că decizia de marți a apărut ca urmare a analizei efectuate de către ministru încă de la preluarea mandatului. În urma analizei activității, se precizează în comunicatul MT, a reieșit proasta administrare și gestionare a rețelei de cale ferată, a întârzierilor nejustificate și neanunțate la timp călătorilor, dar și a situației din cadrul CFR Infrastructură.

“Calea ferată trebuie revitalizată. Nu tolerez întârzierile nejustificate, proasta gestionare a infrastructurii CFR și lipsa de respect față de călători. Decizia schimbării conducerii CFR Infrastructură vreau să fie un prim semnal că lucrurile nu mai pot continua în aceasta manieră. Funcționarii sunt în slujba cetățenilor, și nu invers, acesta este un crez la care nu voi renunța. CFR era considerată, pe vremuri, a doua armată a țării și aș vrea sa îi readuc faima de odinioară”, a declarat ministrul Felix Stroe.

Marius Marian Chiper este director interimar din 2015.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.