Explozie puternică urmată de un incendiu într-un bloc. Toți locatarii, evacuați

sursa: ISU Dambovita

Toți locatarii unui bloc au fost evacuați, după ce o explozie urmată de un incendiu s-a produs vineri dimineața într-un apartament, din Găești, județul Dâmbovița. O persoană a fost rănită și transportată la spital, a transmis ISU Dâmbovița.

În această dimineață, pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești. La locul evenimentului salvatorii găeșteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD.

„Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul, iar pentru siguranța lor, toți locatarii imobilului (38 persoane) au fost evacuați.În urma producerii deflagrației, o persoană a fost rănită (bărbat de 48 ani), fiind preluată și transportată la spital de un echipaj de ambulanță SAJ”, a transmis ISU Dâmbovița.

La fața locului, pe lângă pompieri sunt prezenți și reprezentanți de la companiile de gaze și electricitate, de la Primăria Găești și Inspectoratul de Stat în Construcții, unde se fac cercetări pentru evaluarea pagubelor și stabilirea cauzei probabile a producerii evenimentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here