Explozie puternică într-un bloc din Cluj-Napoca: patru persoane au ajuns la spital

O explozie puternică a avut loc, marţi, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca. Patru persoane, printre care şi un copil, au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la o explozie produsă la centrala unui apartament situat pe strada Aurel Vlaicu. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 03,40, iar pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul SMURD. De asemenea, în sprijin au venit două ambulanţe SAJ”, a anunțat ISU Cluj.

Ambulanțele au transportat la spital un bărbat de aproximativ 80 de ani, două femei de 78 şi 35 de ani, respectiv un copil de aproximativ un an.

„Din fericire, cu toţii prezentau răni superficiale, suferind de asemenea atac de panică. Ulterior, la spital a fost transportat un alt bărbat, care a însoţit copilul. Explozia a afectat apartamentul în care s-a produs, însă pagube minore s-au înregistrat şi la apartamentele de la etajul superior. Totodată, la o prima evaluare, cinci autovehicule parcate lângă bloc sunt parţial afectate de resturile căzute de pe urma exploziei. Misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puţine momente, iar o comisie va stabili cauza exploziei”, a precizat ISU Cluj.


Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.