Explozie de cazuri de COVID-19 la Galați. A fost depășit pragul de 1.000 de cazuri, iar cel mai mare focar este la Spitalul Județean

Județul Galați a depășit pragul de 1.000 de bolnavi de coronavirus, după ce 71 persoane au fost testate pozitiv în ultimele 24 ore, ajungând la 1.040 de cazuri. Cel mai mare focar este la Spitalul Județean de Urgență, unde Secția ATI este plină.

Prefectul de Galați, Gabriel Avrămescu, a anunțat că numărul persoanelor testate pozitiv în Spitalul Județean Sf. Apostol Andrei din Galați a ajuns, astăzi, la 33, fiind vorba despre cadre medicale dar și pacienți.

Cele mai multe îmbolnăviri au fost înregistrate la secția Cardiologie –13 cazuri, apoi la secția medicală II și subsecția hematologie, unde au fost confirmate alte 12 cazuri de coronavirus. La acestea se adaugă încă alte opt persoane testate pozitiv la secția Chirurgie II.

Primele cazuri de îmbolnăviri a cadrelor medicale de la Spitalul Județean au apărut zilele trecute când 15 cadre medicale au fost testate pozitiv COVID 19. 

Potrivit autorităților, până la această dată în Galați sunt confirmate 1.040 de cazuri de coronavirus, din care 625 de persoane vindecate și 94 decedate.  S-au efectuat 10317 de teste.

11 cadre medicale de la Spitalul Județean Galați, infectate cu COVID-19

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here