UPDATE. E oficial. Eurodeputatul Cristian Bușoi este noul șef al organizației PNL București

Cristian Bușoi o acuză pe Gabriela Firea Spitalul Metropolitan

Europarlamentarul PPE Cristian Buşoi, fost candidat al PNL la Primăria Capitalei va prelua conducerea PNL Bucureşti, urmând ca pentru preşedinţia organizaţiilor de sectoare să fie organizate alegeri, au declarat surse din PNL citate de Mediafax și Agerpres.

UPDATE. E oficial. Eurodeputatul Cristian Bușoi, noul șef al PNL București

Europarlamentarul Cristian Bușoi este noul lider al filialei PNL București, iar deputatul Adriana Săftoiu este prim-vicepreședintele coordonator al acestei organizații și purtător de cuvânt al partidului, în locul lui Ionuț Stroe. Decizia a fost luată luni de Biroul Politic Național al liberalilor. „Este o decizie care s-a luat astăzi și care încheie o situație de provizorat pentru organizația București. Este o responsabilitate mare, este o muncă foarte grea”, a spus Cristian Bușoi. Liberalul a precizat că la prima ședință a PNL București, care va avea loc cel mai probabil joi, vor fi stabilite atribuțiile prim-vicepreședintelui coordonator al liberalilor din Capitală. În opinia lui Bușoi, principalul adversar este PSD, el afirmând că și-ar dori un dialog cu USB cu privire la o colaborare în consiliile din București.

În cursul zilei de luni ar urma să fie anunţată şi Adriana Săftoiu ca prim-vicepreşedinte coordonator, iar în perioada următoare conducerea filialei să fie completată şi cu deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, fost candidat al PNL la Primăria Sectorului 5, care va fi tot prim-vicepreşedinte.

Alegerile de la sectoare vor avea loc în ultima săptămână din august, au precizat sursele citate.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here