Eugen Tomac a fost ales noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

alegerea primarilor în două tururi

Noul președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) este Eugen Tomac. El a fost ales sâmbătă, la Congresul extraordinar al PMP, după ce Traian Băsescu s-a retras de la conducerea formațiunii. Anterior, Tomac a ocupat funcţia de preşedinte executiv.

De asemenea, deputatul Emil Paşcan a fost ales preşedinte executiv, iar Constantin Onaca este secretarul general, potrivit News.ro.

“Am convingerea că barca nu e găurită. Astea sunt abordări jurnalistice de calitate îndoielnică. Am convingerea că PMP a rămas pe cele mai bune mâni şi am convingeea că, având la vârf doi basarabeni, direcţia paridului va rămâne pe obiectivul fundamental pe care îl are, acela de realizare a unirii României cu Republica Moldova. Nu e un obiectiv uşor, e un obiectiv greu, iar oamenii din conducere PMP încep bătălia pentru acest obiectiv. În ce mă priveşte, voi rămâne adânc legat de PMP şi un puternic susţinător. Eu de astăzi vreau să ştiţi că mă simt un om cu responsabilitate pentru PMP, dar parcă am un sentiment de eliberare”, a spus Băsescu la finalul Congresului extraordinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

*