Candidată la Medicină, dată afară din examen după ce a primit un mesaj RO-ALERT

Mesajul RO-ALERT a dat-o de gol pe o tânără care a vrut să dea examen la Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii Oradea. Candidata a fost eliminată din examen, deaorece a avut asupra ei un telefon mobil. Atenție! Mesajele RO ALERT sună chiar dacă telefonul este dat pe silenţios.  

„Am avut o candidată la Medicină care a fost eliminată din examenul scris după ce a fost prinsă având asupra sa un telefon mobil. A primit un mesaj RO ALERT astfel că a fost depistat telefonul. Li s-a explicat înainte candidaţilor că nu au voie să intre cu telefoanele mobile şi cu niciun alt tip de echipament electronic în sală, scrie şi în regulamentul de admitere acest lucru. Aceasta se va putea înscrie în toamnă dacă vor mai rămâne locuri libere”, a declarat pentru Mediafax, preşedintele comisiei de examen de la Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii Oradea, Florian Bodog.

Potrivit aceleași surse, absolventa de liceu se va putea înscrie, din nou, în toamnă, dacă vor mai rămâne locuri libere.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here