Elevii de la alte trei școli din Dâmbovița vor învăța online, din cauza COVID-19

Program prelungit la televizoare in inchisori din cauza coronavirusului, sursa: Google
Program prelungit la televizoare in inchisori din cauza coronavirusului, sursa: Google

Alte trei unități de învățământ din județul Dâmbovița au trecut la scenariul 3 de funcționare. Acest lucru inseamna cursuri exclusiv online, după apariția a numeroase cazuri de COVID-19 în ultimele zile.

Unitățile de învățământ care au trecut în acest scenariu sunt școlile gimnaziale din Lucieni (clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a VIII-a), Corbii Mari și Nucet (clasa a III-a).

Prefectura Dâmbovița a transmis un comunicat de presă, în care se precizează că hotărârea  fost adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, în data de 25 septembrie.

Inspectoratul Școlar Dâmbovița și DSP Dâmbovița au decis acest lucru

Hotărârea are la bază recomandările făcute de Inspectoratul Școlar Dâmbovița și DSP Dâmbovița, pentru prevenirea coronavirului în unitățile școlare.

“Până la data de 01.10.2020 Școala Gimnazială Corbii Mari va funcționa în scenariul 3.

Până la data de 29.09.2020 clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Scolii Gimnaziale Lucieni vor funcționa în scenariul 3.

Până la data de 01.10.2020 clasa a III-a din cadrul Scolii Gimnaziale Nucet va funcționa în scenariul 3.

În situația în care până la datele menționate la art. 1-3, DSP Dâmbovița nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează și activitatea unităților școlare/claselor va fi reluată potrivit scenariului anterior”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here