joi, iulie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăElevii care învață în Târgoviște vor circula gratuit cu mijloacele de transport

Elevii care învață în Târgoviște vor circula gratuit cu mijloacele de transport

-

Elevii care învață la unitățile școlare din  municipiul Târgoviște pot  merge gratis  la școală. Ei nu mai sunt nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a cumpăra bilete sau abonament.

Acest lucu după  ce transportul public tuturor elevilor care învață la școlile din municipiu se va face gratuit Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Stan.

Pentru a beneficia de gratuitate, elevii trebuie să se adreseze operatorului de transport. Ei trebuie să demonstreze că sunt elevi. Toate cheltuielile cu decontarea transportului școlarilor vor fi suportate de Primăria Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița și unitățile de învățământ.

Cheltuielile, suportate de Primărie, CJ Dâmbovița și Ministerul Educației

„Legat de ce înseamnă transportul public în comun, este asigurată gratuitatea pentru toți elevii ce învață în Târgoviște. Elevii  vor trebui să depună o cerere la operatorul de transport pe baza carnetului de elev, pentru cei cu domiciliul în Târgoviște. Iar pentru cei care au domiciliul în alte alte unități administrativ-teritoriale, vor trebui să solicite de la școli o adeverință.

Pe baza acestei adeverințe, operatorul va face o situație și jumătate din transport, pentru elevii din municipiul Târgoviște. Se plătește jumătae de către primărie. Iar jumătate de către unitatea de învățământ, prin Ministerul Educației.

Pentru elevii care locuiesc în afară municipiului Târgoviște plata se va face jumătate prin Ministerul Educației și jumătate de Consiliul Județean Dâmbovița”, a precizat primarul Cristian Stan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce pensii vor creşte de la 1 septembrie

0
Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, Daniel Baciu, susține că pensionarii vor avea parte de majorări semnificative de la 1 septembrie. CITEŞTE ŞI: BOR se ceartă pe sfinţi cu Institutul pentru Studierea Holocaustului Șeful CNPP spune că cei mai mulți...