Elena Udrea, mesaj din închisoare: Sunt arestată ilegal!

Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a fost în Bulgaria, acolo unde Elena Udrea este reținută și a primit un mesaj din partea acesteia.

În mesaj, Elena Udrea susține că este supusă unei ilegalități și unei nedreptăți, dar cel mai mult o supără faptul că nu poate fi alături de fiica ei.

Mesajul, transmis de soţ

„Dupa vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena doreste sa va transmita gandurile ei:

„Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei.

CITEŞTE ŞI: Lovitură pentru Elena Udrea: Va fi EXTRĂDATĂ!

Implicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt supusa, vor lua sfarsit in curand.

Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”

elenaudrea”, se arată în mesajul transmis de Elena Udrea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here